ზესტაფონში რესტორანს საწარმოო პროცესი შეუჩერეს

სოფლის მეურნეობის სამინისტროს სსიპ სურსათის ეროვნული სააგენტოს ინსპექტორებმა ზესტაფონში, ი/მ “რუსიკო ფანცულაიას” რესტორანს საწარმოო პროცესი შეუჩერეს.
uniInc

ინსპექტირებისას გამოვლინდა შემდეგი კრიტიკული შეუსაბამობები: ანტისანიტარია, ტემპერატურული რეჟიმის დარღვევა, რაც რესტორნისათვის საწარმოო პროცესის შეჩერებისა და ბიზნესოპერატორის დაჯარიმების საფუძველი გახდა.
“ი/მ “რუსიკო ფანცულაია” მუშაობას განაახლებს მხოლოდ კრიტიკული შეუსაბამობების აღმოფხვრის შემდეგ,” – აცხადებენ სურსათის ეროვნული სააგენტოში.

“ქუთაისიპოსტი”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s